Home ❱ Webapplicatie ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling

Een goede webapplicatie doet zijn werk. Maar wil je een succesvolle webapplicatie, dan moet de applicatie ook bestand zijn tegen de tijd. Oftewel: over een langere termijn efficiënt kunnen worden aangepast aan veranderingen binnen je bedrijf.

'Efficiënt' wil zeggen dat je geen bakken met geld hoeft uit te geven om de de applicatie te laten voldoen aan voortschrijdende eisen aan de functionaliteit, maar ook aspecten zoals beveiliging, hosting, externe systemen en hardware. Als dit het wel zo is, dan ben je slachtoffer geworden van een slechte architectuur.

Wij ontwerpen webapplicaties met speciale aandacht voor wendbaarheid, schaalbaarheid en onafhankelijkheid, gebaseerd op 15 jaar ervaring met online applicaties en onze Microsoft MCSE certificering voor cloud architectuur.

Bekijk de prijzen van webapplicaties.

Relevante cases

Online ordersysteem en productieplanning

Een online ordersysteem en planningssoftware waarmee de productie, verpakking en distributie vanuit klantbestellingen wordt aangestuurd.
Lees verder...

Cloud platform voor IoT sensordata en metingen 

Een multiplatform applicatie voor het verzamelen van grondwatermetingen via een webapplicatie, native apps en IoT-sensors.
Lees verder...

Pagina 1