030 320 0450

Home ❱ Webapplicatie ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling

Een goede webapplicatie doet zijn werk. Maar wil je een succesvolle webapplicatie, dan moet de applicatie ook bestand zijn tegen de tijd. Oftewel: over een langere termijn efficiƫnt kunnen worden aangepast aan veranderingen binnen je bedrijf.

'Efficiƫnt' wil zeggen dat je geen bakken met geld hoeft uit te geven om de de applicatie te laten voldoen aan voortschrijdende eisen aan de functionaliteit, maar ook aspecten zoals beveiliging, hosting, externe systemen en hardware. Als dit het wel zo is, dan ben je slachtoffer geworden van een slechte architectuur.

Wij ontwerpen webapplicaties met speciale aandacht voor wendbaarheid, schaalbaarheid en onafhankelijkheid, gebaseerd op 15 jaar ervaring met online applicaties en onze Microsoft MCSE certificering voor cloud architectuur.

Bekijk de prijzen van webapplicaties.

Relevante cases

Online ordersysteem stuurt productieplanning en -administratie

Voor een bedrijf dat kindermaaltijden produceert, ontwikkelden we een online bestelsysteem. Het grootste deel van de planning en administratie gebeurt nu volautomatisch, op basis van klantbestellingen.
Lees verder...

Projectmatig online samenwerken aan grondwatermonitoring 

Voor een juridisch adviesbureau ontwikkelden we een totaalplatform waarmee projectmatig grondwatermetingen worden verwerkt.
Lees verder...

Pagina 1

Succesvolle software ontwikkeling

Download de whitepaper

We Prototyping and Cantuccini