HomeCases ❱ Productconfiguratie

Online productconfigurator

Met een online productconfigurator sla je twee vliegen in één klap: je biedt je klanten self-service en je kunt profiteren van een ordergestuurde productieplanning.

Een goede productconfigurator is bij uitstek maatwerk: de applicatie moet naadloos opgaan in de huisstijl van je website. Ook moet de configurator kunnen 'praten' met verschillende onderdelen en systemen in je bedrijf.

Wij kunnen een webapplicatie voor je bouwen dit dit mogelijk maakt. Deze webapplicatie gebruikt real-time product- en voorraadgegevens via een API. We integreren de applicatie veilig in je website.

Complexe gegevens of berekeningen

Zijn de productgegevens erg complex? Of moeten er intensieve berekeningen worden uitgevoerd?

Dan is het misschien zinvol om de berekeningen op productgegevens uit te voeren in een zelfstandig proces, zodat de calculatie één keer wordt uitgevoerd en de resultaten herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

We voegen in dit geval een centrale applicatie toe. Deze applicatie rekent periodiek gegevens uit, bewaart de resultaten lokaal, en wordt veilig aangeroepen door de productconfigurator.

Ongeacht hoe groot of complex je productdatabase is, wij maken een productconfigurator met optimale performance die meegroeit met je bedrijf.

Pagina 1

Onze klanten geven VAART software een 4.5/5 (4 beoordelingen)