HomeOver ❱ Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Van idee naar lancering

Succesvolle software ontwikkeling valt en staat met heldere doelen, goede communicatie en ruimte voor voortschrijdend inzicht.

Zo werk je met ons

Geen accountmanager of andere buffers; je hebt direct contact met je architect.

Wij <3 praktisch; je zit vaker bij een (online) live demo dan in een vergadering.

We leveren flexibel beheer, maar je krijgt ook de broncodes zodat je niet afhankelijk bent.

Stappen van idee naar lancering

In de strategie fase hebben we eerst samen vastgesteld welke doelstellingen je MVP moet gaan beantwoorden. Nu gaan we het MVP ontwerpen, bouwen en lanceren:

 • Stap 1: schetsen

  We schetsen de belangrijkste schermen en processen in je software. Deze schets is functioneel, dus het gaat nog niet om hoe het er visueel uitziet, maar wat het doet.

 • Stap 2: prototypen

  Als we samen tevreden zijn over de schets, dan bouwen wij een prototype. Dit prototype bevat functionaliteit én visueel design. Het prototype bekijken en testen we samen, daarbij kun jij ook gebruikers of stakeholders uitnodigen. Na een test/demo sessie gaan wij aan de slag om jullie bevindingen te verwerken in een nieuw prototype. Waarschijnlijk herhalen we dit een aantal keer totdat we tevreden zijn.

 • Stap 3: ontwikkelen

  Op basis van het prototype en alle bevindingen, ontwikkelen wij de software. Dat gaat lekker snel, omdat we de meeste struikelblokken en onduidelijkheden al hebben 'getackled' met het prototype. Na de ontwikkeling leveren wij je software op in een testomgeving waarin jij vaststelt of het werkt zoals je wil. Daarna voeren wij je bevindingen door. Waarschijnlijk herhalen we dit één of twee keer.

 • Stap 4: lanceren

  Go go go!

Je ontvangt de volledige broncode en intellectuele eigendom van jouw software.

Overtuigd dat we jou kunnen helpen?

Neem contact op

Maartje, eigenaar Moekes Maaltijd B.V. "VAART heeft ons ordersysteem gemaakt. Ik was bang dat een klein softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar het team van VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang. De software had een enorm effect op ons bedrijf: de administratie duurde eerst 4 dagen, nu nog 4 uur."
Jules, eigenaar GWS-Data B.V. "Wij hebben VAART onze SaaS software laten maken. Een mogelijk nadeel van één team leek mij dat je afhankelijk kunt worden van de beschikbaarheid. Maar VAART software is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren."