HomeOver ons ❱ Kevin

Over ons

Kevin Hagenaars is software ontwikkelaar bij VAART software.

"VAART staat voor software van hoge kwaliteit en een goede klantenservice."

"Sinds mijn jeugd heb ik al passie voor de werking van de computer en ben ik mijzelf gaan verdiepen in de wereld van software ontwikkeling. In de vakanties deed ik web development vakantiewerk bij verschillende ICT-bedrijven.

In 2012 ben ik begonnen aan de opleiding Software Ontwikkelaar aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Deze opleiding heb ik in 2015 met succes afgerond en hierna ben ik verder gaan studeren aan de Avans Hogeschool. Hier heb ik in een half jaar mijn propedeuse voor Software Engineer gehaald.

Niet veel later ben ik naast mijn studie bij VAART software gaan werken. Het klikte zowel met mijn collega's Jorrit en Tim als met de manier waarop we software maken bij VAART.

VAART software staat voor het ontwikkelen van software van hoge kwaliteit en een goede klantenservice. Dit zijn belangrijke aspecten van het vak en zo onderscheidt VAART zich van andere bedrijven.

Zo goed als VAART software is voor haar klanten, is het ook voor haar personeel. VAART vindt het belangrijk dat het personeel een uitstekende kennis heeft en biedt ze de mogelijkheid zich te ontwikkelen en te certificeren.

Dit merk je als klant aan de snelheid en kwaliteit van de software en de snelle uitvoering van je wensen."

Klanten over ons

"Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van 4 dagen naar 1,5 dag."

- M. Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

"VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren."

- J. Liebregts, GWS Data B.V.

030 320 0450

Contact pagina - Algemene Voorwaarden - Support

Kanaalweg 18-G 3526KL Utrecht

K.v.K. 30187211

 

Onze klanten geven VAART software een 4.5/5 (4 beoordelingen )