HomeHet team ❱ Kevin

Kevin Hagenaars

Kevin is software ontwikkelaar bij VAART software.

"Sinds mijn jeugd heb ik al passie voor de werking van de computer en ben ik mijzelf gaan verdiepen in de wereld van software ontwikkeling.

In 2012 ben ik begonnen aan de opleiding Software Ontwikkelaar aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Deze opleiding heb ik in 2015 met succes afgerond.

Hierna ben ik verder gaan studeren aan de Avans Hogeschool, waar ik in een half jaar mijn propedeuse voor Software Engineer heb gehaald.

Niet veel later ben ik bij VAART software gaan werken. Het klikte zowel met mijn collega's als met de manier waarop we software maken bij VAART."

Referenties

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van 4 dagen naar 1,5 dag.

Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

~ Maartje Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren.

~ Jules Liebregts, GWS Data B.V.

Onze klanten geven VAART software een 4.5/5 (4 beoordelingen)