Home ❱ Over ons

Wij geloven in resultaat

Vergeet vuistdikke overeenkomsten, ondoorgrondelijke ontwerpen en "meerwerk". Wij staan voor resultaat: we vinden dat een concreet, meetbaar resultaat de doelstelling moet zijn van software.

Als wij software ontwikkelen, maken we het resultaat dus ook leidend. En dat is geen loze term. Op het resultaat baseren we onze fixed-price offerte - en onze garantie.

Onze werkwijze

Onze software is snel, wendbaar en onafhankelijk - precies hoe we zelf ook willen zijn. Als je het aan onze klanten vraagt:

  • We zijn extreem betrokken bij de doelen van onze opdrachtgevers.
  • We werken toegewijd aan één 'nieuwbouw' project tegelijk.
  • We houden van korte en persoonlijke lijnen.
  • We werken snel, flexibel en oplossingsgericht.
  • We komen onze beloftes na.

Meer weten? Lees onze visie op bedrijfssoftware.

Wat je krijgt

  • Geen onzekerheid over de prijs - maar zekerheid vooraf

Wij werken niet met een uurtarief. We presenteren je dus ook geen rekening achteraf 'op nacalculatie'. We geven je vooraf een fixed price. We ontwikkelen de software gegarandeerd voor die prijs en geen cent meer.

  • Geen ongezonde afhankelijkheid - maar volledig eigendom

We leveren de software inclusief de broncode en intellectuele eigendom. Je bedrijf raakt dus niet ongezond afhankelijk van beschikbaarheid of voorwaarden van je leverancier.

  • Geen loze beloftes - maar garanties

We garanderen dat de software het afgesproken resultaat neerzet. Is dit niet het geval, dan werken we net zo lang door als nodig is om dit te bereiken.

Klanten over ons

Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van 4 dagen naar 1,5 dag.

~ Maartje Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

Een mogelijk nadeel van één team is dat je afhankelijk kunt worden van de beschikbaarheid. Maar VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht.

Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren.

~ Jules Liebregts, GWS Data B.V.