030 320 0450

Home ❱ Over ons

Over ons

VAART ontwerpt en bouwt geavanceerde webapplicaties en (cloud) software. Wij zijn je ontwikkelteam, sparringpartner en R&D-afdeling voor software ontwikkeling.

Als fervent voorstanders van een praktijkgerichte aanpak werken wij graag met prototypes, kleine opleveringen, intensieve gebruikersfeedback en geleidelijke business integratie.

Wij willen software leveren die niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook klaar is voor toekomstige veranderingen in je markt of bedrijf. Onder de motorkap is onze software daarom zelf-testend, wendbaar en schaalbaar.

We werken snel en oplossingsgericht, spreken (of leren) de taal van jouw business en zijn Microsoft gecertificeerd.

Voorbeeld

We maakten online bedrijfssoftware voor Moekes Maaltijd, leverancier van gezonde kindermaaltijden. Zij waren vroeger bijna 5 dagen bezig met het -telefonisch- verwerken van bestellingen en het -in Excel- plannen van de productie voor één week.

Samen hebben we een cloud applicatie ontworpen waarmee hun klanten online bestellen en die elke dag alle documenten genereert die nodig zijn voor de interne bedrijfsvoering, waaronder facturatieopdrachten, pakbonnen, inpaklijsten en planningen van productie en distributie.

Inmiddels doen ze de totale administratie voor een productieweek in één ochtend.

Klanten over ons

"Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van ruim 4 dagen naar een halve dag."

~ Maartje Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

"Een mogelijk nadeel van één team is dat je afhankelijk kunt worden van de beschikbaarheid. Maar VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht.

Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren."

~ Jules Liebregts, GWS Data B.V.

En nu: over jou

Vertel ons wat moderne websoftware voor jouw bedrijf kan betekenen. We denken graag met je mee.

Niet verplicht maar wel handig.

 Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden.

Succesvolle software ontwikkeling

Download de whitepaper

We Prototyping and Cantuccini