Over ons

En waarom wij ons 100% focussen op all-in webapplicatie ontwikkeling voor een vaste prijs.

"Weg met uurtarieven en facturen achteraf"

Jorrit Venema, oprichter

"Ruim 10 jaar lang hebben we met VAART maatwerk webapplicaties ontwikkeld met 'uurtje factuurtje' en traditioneel programmeerwerk.

Er waren twee dingen die ik vanaf een zeker moment niet goed vond voelen - en dat gevoel werd steeds sterker.

Ten eerste: hoewel onze oplossingen functioneel gezien altijd uniek waren, viel me steeds meer op dat we een groot deel van ons werk bij ieder project weer opnieuw zaten te doen.

Natuurlijk maakten wij intensief gebruik van een generieke codebase en herbruikbare componenten. Maar je voorkomt daarmee niet dat je de integratie van alle technische onderdelen in elke webapplicatie telkens weer moet ontwerpen, programmeren en testen.

Dat programmeerwerk is foutgevoelig, kost veel tijd en die tijd is ook nog eens relatief onvoorspelbaar. 

En dat brengt me op het tweede: terwijl onze klanten altijd vroegen om een concrete wijziging of feature, wisten ze pas achteraf hoeveel ze moesten betalen.

Daarom zijn we in 2016 ons eigen low-code platform gaan ontwikkelen. Het eerste doel was een omgeving te creëren waarmee we snel applicaties en functies konden prototypen. Dit smaakte al snel naar meer.

Jorrit Venema - oprichter VAART software

Oprichter Jorrit Venema: "Dankzij ons platform zijn ontwikkeltrajecten voor ons veel voorspelbaarder geworden. Klanten profiteren hiervan met een all-in vaste prijs: zij weten tot op de cent nauwkeurig wat hun webapplicatie kost."

Meer weten of reageren? E-mail Jorrit op

Webapplicatie op telefoon, tablet en pc

Met ons webapplicatie platform kunnen we de meeste webapplicaties opleveren zonder te programmeren.

Wij kunnen daardoor de impact van een ontwikkeltraject veel beter inschatten, en kunnen webapplicaties daardoor nu bouwen en doorontwikkelen voor een vaste prijs per maand.

Maar omdat het aanbrengen en release van wijzigingen gemakkelijker is geworden, ontstaat ook meer ruimte om te prototypen en de praktische uitwerking van ideeën te laten zien.

We hebben lange vergaderingen en dikke ontwerpen ingeruild voor praktische brainstormsessies en (live) prototypes.

Dankzij deze praktische benadering is ons werk is veel leuker geworden, en dat is een mooie bonus. Maar het belangrijkst:

Onze klanten krijgen software die optimaal bij hun organisatie aansluit."

Meer weten?

Als je wilt weten of we jouw webapplicatie met ons platform kunnen maken, stuur vrijblijvend je case in of laat een bericht achter.

NB: In verband met onze vast-prijs garantie laten we onze architecten elk project beoordelen op technische haalbaarheid en match met ons platform.

We beschermen je privacy.
Niet verplicht, wel handig.
Beschrijf je vraag of verzoek.

Je aanvraag verplicht je tot niets en we beschermen je privacy.

Is jouw onderneming Excel ontgroeid?

De voor- en nadelen van ons webapplicatie platform

Contact

  • Kanaalweg 18-G
  • 3526KL Utrecht
  • BTW: NL.108886888.B01
  • KvK: 30187211