HomeBlog ❱ Wat kost maatwerk software?

Wat kost maatwerk software?

Om de werkelijke kosten van maatwerk software goed in te schatten, moet je veel verder gaan dan een grove "uren x tarief" voor de initiële ontwikkeling.

Want vanaf het moment dat je jouw software in gebruik neemt, wil je dat de software met het bedrijf en de processen meegroeit.

Mede daarom is het verstandig om de eerste versie van je software zo eenvoudig mogelijk te houden en zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

De software kan dan meegroeien met de dagelijkse werkelijkheid, je profiteert optimaal van gebruikersfeedback en je gooit geen geld weg aan features die op papier prachtig leken, maar die niemand gebruikt.

Juist om deze reden doe je er goed aan om bij je kosteninschatting kritisch te kijken naar alle kwaliteitsfactoren van de software en de garantievoorwaarden en service levels van de leverancier.

Hieronder vind je een aantal artikelen die verder op deze onderwerpen ingaan.

Bent je je aan het oriënteren op (de prijs van) maatwerk software? Wij kunnen je helpen om je vraagstelling te specificeren. Zoek je concreet naar een partij om software te bouwen, dan kunnen we een offerte maken.

Pagina 1

Bezoekadres: Kanaalweg 18-G 3526KL Utrecht (Smart Business Park)

Wat kost maatwerk software?

Kwaliteit in software

Met ons werken?

Algemene Voorwaarden

Onze klanten geven VAART software een 4.5/5 (4 beoordelingen)