HomeMaatwerk software ❱ Voorbeelden

Maatwerk software voorbeelden

We tonen een aantal succesvolle maatwerk software voorbeelden, waaronder een Windows systeemkoppeling, een online ordersysteem en een Outlook kalendersynchronisatie.

Maatwerk software voorbeeld - Windows systeemkoppeling

Prijzen/voorraad synchronisatie (Windows applicatie)

Verkoopmedewerkers van VWC, dat op grote schaal kantoorartikelen en -apparatuur verkoopt, maken individuele prijsafspraken bij de klant, die tot nu toe telkens handmatig moesten worden bijgewerkt van en naar de webshops. Dit leverde veel onduidelijkheid op, maar ook veel fouten.

We ontwikkelden een Windows applicatie die prijs- en voorraadinformatie in webshops, financiële administratie en CRM-software automatisch synchroniseert.

Deze software reageert automatisch op wijzigingen in elk systeem, en verwerkt die vervolgens in de andere systemen. Het hanteert daarbij door de beheerders ingestelde 'voorrangsregels'.

Resultaat: de prijzen zijn nu altijd en overal bijgewerkt en er worden geen fouten meer gemaakt.

Bekijk de case

Maatwerk software voorbeeld - online ordersysteem

Online ordersysteem

Moekes Maaltijd levert gezonde maaltijden aan kinderdagverblijven. De menu's, bestellingen en de planningen voor productie, verpakking en distributie werden handmatig bijgehouden in Excel. Dit kostte zoveel tijd dat het verdere groei in de weg zat.

Samen ontwierpen we een online ordersysteem waarmee hun klanten online bestellingen kunnen plaatsen. Een grote verbetering voor de klanten, maar Moekes Maaltijd heeft er ook baat bij: de productieplanning en interne bestellingen worden nu automatisch opgesteld.

Resultaat: waar eerder 4 dagen nodig waren voor de administratie van één productieweek, kost dit nu nog 4 uur - en er worden geen fouten meer gemaakt.

Bekijk de case

Maatwerk software voorbeeld - Outlook agendakoppeling

Outlook agenda koppeling

Tapijtspecialist Carpet Line verwerkt bestellingen in de centrale orderadministratie, maar plant het bijbehorende werk daarna handmatig in. Dit is repeterend werk dat steeds meer tijd kostte en telkens meer fouten opleverde.

We maakten een Outlook add-in die nieuwe bestellingen vanuit de orderadministratie automatisch opmerkt en omzet naar taken in Outlook agenda's van medewerkers. De volgorde, medewerkers en tijdsduur van de taken worden bepaald op basis van flexibele instellingen in de applicatie.

Resultaat: nieuwe orders worden vanzelf en efficiënt gepland en er worden geen fouten meer gemaakt.

Bekijk de case

Meer maatwerk software voorbeelden?

We hebben deze drie cases uitgelicht als maatwerk software voorbeelden omdat ze een uiteenlopende vorm hebben: Windows software, webapplicatie en Outlook add-in.

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer maatwerk software gemaakt. Wil je nog meer maatwerk software voorbeelden zien, bekijk onze cases.

Nu contact opnemen