HomeCases ❱ Raspberry en IoT telemetrie

Raspberry en IoT telemetrie

Het 'Internet Of Things' biedt de mogelijkheid om metingen te verrichten met kleine, zelfstandige, verbonden apparaten. VAART bouwde software waarmee een Raspberry PI periodiek de temperatuur en luchtvochtigheid registreert.

De Raspberry wordt aangestuurd door het gratis besturingssysteem Windows IoT. Dankzij Windows IoT is het mogelijk om op afstand software te installeren en te debuggen. Aan de Raspberry connectors zijn twee sensors verbonden. 

De software maakt gebruik van VRT-Cloud, de online databaseservice van VAART. Daardoor zijn alle metingen online real-time te volgen en te analyseren.

VRT-Cloud online databaseservice

In VRT-Cloud kunnen al uw apparaten en applicaties snel en veilig data opslaan. De gegevens worden versleuteld verzonden en opgeslagen. In de VAART serviceportal kunt u al uw gegevens real-time volgen en analyseren.

Onderstaand ziet u de temperatuurmetingen van de Raspberry PI software in deze case. Wilt u meer weten over VRT-Cloud of de mogelijkheden van Windows IoT software voor uw onderneming, neem dan contact met ons op.

 


Gerelateerde berichten

Onze klanten geven VAART software een 4.5/5 (4 beoordelingen)