HomeCases ❱ Orders automatisch verwerken in de planning

Orders automatisch verwerken in de planning

Voor een tapijtspecialist ontwikkelden wij software die nieuwe klantbestellingen real-time omzet in agendataken van medewerkers.

De Outlook agenda van medewerkers speelt een belangrijke rol in dit bedrijf, omdat al het dagelijkse werk hierin wordt gepland.

We hebben daarom een Outlook-invoegtoepassing ontwikkeld, zodat de software optimaal met de bestaande werkwijze integreert.

De applicatie werkt op de achtergrond en monitort of er nieuwe orders binnenkomen.

Bij binnenkomst van een order worden de juiste werkzaamheden efficiënt ingepland in de agenda's van medewerkers.

Op basis van de artikelen in de order worden automatisch de juiste medewerkers geselecteerd. Hun handelingen worden ingepland in de juiste volgorde en volgens een realistisch tijdschema.

Alle informatie die de software nodig heeft voor deze beslissingen, is instelbaar door de applicatiebeheerders.

Daardoor kan de output van de software voortdurend worden bijgesteld op basis van bevindingen en veranderingen op de werkvloer.


Gerelateerde berichten

Referenties

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van 4 dagen naar 1,5 dag.

Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

~ Maartje Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren.

~ Jules Liebregts, GWS Data B.V.