HomeCases ❱ Prijzen synchronisatie

Prijzen synchronisatie

Windows applicatie

Voor VWC, dat op grote schaal kantoorartikelen en -apparatuur verkoopt, ontwikkelden we Crosspoint: Windows software die data in de webshops, financiële administratie en CRM-software automatisch synchroniseert.

Verkoopmedewerkers van VWC maken individuele prijsafspraken bij de klant, die tot nu toe telkens handmatig moesten worden bijgewerkt van en naar de webshops. Dit leverde veel fouten en onduidelijkheid op.

De software reageert automatisch op wijzigingen in elk systeem, en verwerkt die vervolgens in de andere systemen. De prijzen zijn nu altijd en overal bijgewerkt en er worden geen fouten meer gemaakt.

Prijzen synchronisatie

Bijzonderheden over deze case:

Excel

Vóórdat we deze oplossing maakten, wisselden binnen- en buitendienstmedewerkers prijsgegevens uit met Excel-bestanden op een netwerkschijf. Die werkwijze bleek onhoudbaar toen meerdere websites werden ingericht in een nieuw e-commerce platform.

Parameters

De software past specifiek door VWC opgestelde businessrules toe voor het berekenen van prijzen en het toepassen van voorrangsregels en standaardwaardes. Alle rules zijn in de software geparametriseerd zodat VWC ze zelf kan instellen en uitbreiden.

Neem contact op

De mogelijkheden voor jouw bedrijf verkennen? Bekijk onze contactgegevens of stuur nu een bericht: