HomeCases ❱ Online grondwaterstand

Online grondwaterstand

Cloud platform

Voor GWS-Data B.V. ontwikkelden we GWS-Monitor. In deze multi-user cloud applicatie werken verschillende partijen samen aan de registratie en controle van grondwatermetingen op een bouwplaats.

Sommige gebruikers kunnen vanaf de bouwplaats snel meetgegevens invoeren, andern kunnen de gegevens real-time analyseren met behulp van dynamische grafieken en rapporten. GWS-Data verleent vanuit de applicatie gebruikerslicenties aan haar klanten.

Online grondwaterstand

Bijzonderheden over deze case:

Grenswaardes en alarmsignalen

Projecteigenaren kunnen in de GWS-Monitor specifieke grenswaardes instellen. Invoerders moeten een overschrijdende waarde expliciet bevestigen en de applicatie verstuurt daarna een alarmsignaal naar de belanghebbende gebruikers.

API voor telemetrie

De GWS-Monitor bevat een speciale API waaraan gebruikers zelf een extern systeem kunnen koppelen. Zo wordt de GWS-Monitor gevoed door telemetrie-data vanuit verschillende bronnen.

Mobiele app iOS/Android

Voor het invoeren van metingen "vanuit het veld" kunnen gebruikers de door VAART ontwikkelde GWS-Monitor app gebruiken. De app gebruikt slimme GPS-filters die het selecteren van het juiste meetpunt gemakkelijk maken.

Neem contact op

De mogelijkheden voor jouw bedrijf verkennen? Bekijk onze contactgegevens of stuur nu een bericht: