HomeBlog ❱ Telefoonservice op z'n vriendelijkst met BizziPhone

Telefoonservice op z'n vriendelijkst

Ontdek BizziPhone, de slimme telefoonservice uit Delft die ons zorgeloos bereikbaar houdt.

door Jorrit Jorrit Venema

Telefoonservice BizziPhone

Lekker druk op de zaak? Is er niet altijd iemand in staat om de telefoon op te nemen, maar wil je toch altijd bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten?

Een probleem dat mij zeer bekend voorkomt. Als developer zit ik natuurlijk best eens achter mijn bureau ;), maar lang niet altijd. Regelmatig ben ik bij klanten, of staan we met het team bij een whiteboard.

Een telefonist heeft VAART (nog) niet. Plus, onze studio heeft twee kamers en één van onze gouden regels luidt:

Ontwikkelaars moeten werken in een rustige omgeving.

Dit geldt voor mijn collega's, maar ook voor mezelf. Het duurt best even om goed in een 'flow' van je software ontwerp te komen.

Een plotseling indringend (telefoon-)gesprek over heel iets anders, hoe kort ook, haalt je daar volledig uit. Een rinkelende telefoon of een bellende collega aan je tafel ook.

Om deze reden staat ons algemene nummer ook regelmatig doorgeschakeld terwijl ik wél aan mijn bureau zit (onze directe support lijn natuurlijk niet).

BizziPhone

Ik had al twee keer een telefoonservice geprobeerd, maar was in beide gevallen verdrietig afgehaakt. Teveel telefoontjes werden niet opgenomen, of klanten lieten vallen dat ze niet bepaald vriendelijk te woord werden gestaan.

Een tijdje geleden sprak ik een ondernemer die dezelfde ervaringen had gehad, maar inmiddels naar grote tevredenheid de diensten van het Delftse BizziPhone gebruikte.

Daarop heb ik het nog eens geprobeerd en ook mijn bevindingen zijn zeer goed. De grootste pluspunten vind ik:

  • Vriendelijke service: nog niet één klant was niet positief over hoe hij/zij te woord is gestaan (ik vraag dit af en toe als ik mensen terugbel).
  • Vriendelijke werking: belnotities komen real-time binnen, je kunt je script/instructies gemakkelijk aanpassen en de telefoniste met één klik met een boodschap laten terugbellen.
  • Vriendelijke ondernemers: het is gemakkelijk om contact te krijgen met de (meewerkende) oprichters van het bedrijf.
  • Vriendelijke prijs: de prijsstelling is helder en verschillende pakketten zijn mogelijk. BizziPhone is iets duurder dan de eerste twee opties die ik probeerde, maar dat verschil betaalt zich dus dubbel en dwars terug.

Op zoek naar een goeie telefoondienst? Probeer BizziPhone eens!

(VAART is klant van BizziPhone, maar heeft geen andere banden met of belang in het bedrijf)

Software ontwikkeling | zakelijke tools op maat