HomeCases ❱ Ordergestuurde productieplanning

Ordergestuurde productieplanning

Voor een tapijtspecialist ontwikkelden we software die nieuwe klantbestellingen real-time omzet in agendataken van medewerkers. De applicatie werkt op de achtergrond en monitort of er nieuwe orders binnenkomen.

Bij binnenkomst van een order worden de juiste werkzaamheden optimaal efficiënt ingepland in de Outlook agenda van medewerkers.

Op basis van de artikelen in de order worden automatisch de juiste medewerkers geselecteerd. Hun handelingen worden ingepland in de juiste volgorde en volgens een ingesteld tijdschema. Alle informatie die de software nodig heeft voor deze beslissingen, is instelbaar door de applicatiebeheerders.


Gerelateerde berichten

Vooraf vroeg ik me af of een relatief 'klein' softwarebedrijf misschien onervaren zou zijn. Maar VAART is professioneel, flexibel, kwalitatief goed en prettig in de omgang.

De software heeft een enorm effect gehad op ons bedrijf: onze administratieve processen zijn verkort van 4 dagen naar 1,5 dag.

~ Maartje Guikers, Moekes Maaltijd B.V.

Een mogelijk nadeel van één team is dat je afhankelijk kunt worden van de beschikbaarheid. Maar VAART is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht.

Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze meedenken en adviseren.

~ Jules Liebregts, GWS Data B.V.