Home ❱ Doe het zelf

Download gratis | pdf | 8 pagina's

We beschermen je gegevens. Lees ook onze privacyverklaring.

Het aanbod van SaaS-diensten is de laatste jaren sterk gegroeid. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de automatisering van algemene en eenvoudige handelingen.

Tijdens gesprekken met klanten adviseer ik regelmatig om algemeen werk te automatiseren met behulp van dit soort diensten. Het loont in die gevallen simpelweg niet om (relatief duur) maatwerk te gaan ontwikkelen.

In deze gids vind je de vier diensten die ik het meeste adviseer. Sommige van deze diensten gebruiken wij zelf ook, maar we hebben geen commerciële banden.

De overtreffende trap van SaaS is natuurlijk no-code, het samenstellen van je applicaties zonder te programmeren. De gids bevat daarom ook een hoofdstuk "voor gevorderden", waarin ik je een super inspirerende no-code website tip die ik zelf heel vaak bekijk (je ziet er onder meer hoe je een Airbnb-variant maakt zonder één letter te programmeren!).

Ik hoop dat je dankzij deze gids wat minder tijd kwijt bent aan alledaagse handelingen, zodat je je nog meer kunt bezighouden met wat jouw bedrijf uniek maakt!

Jorrit Venema, eigenaar VAART software

Jorrit Venema

Software ontwikkeling | zakelijke tools op maat